Skip to Content

Feronerie Roto

Roto Roto Roto

Avantajele sistemului ROTO NT
1. Estetica superioara, culoare placuta.
2. Rezistenta la coroziune conform normelor europene RAL-RG 60713.
3. Placat cu zinc si apoi cromat.
4. Complexitate sisteme ROTO NT:

  • sistem K
  • sistem A
  • sistem V
  • sistem R

5. Fiecare echipare standard are un element antiefractie - rola de inchidere cu forma tip ciuperca.
6. Conectare usoara, prin clipsare a elementelor de feronerie.
7. Timp de montaj scurt datorita utilizarii unei stante de feronerie, nu exista placuta de conectare, puncte de insurubare bine definite, imbinari precise in puncte de conectare.
8. In varianta standard balamalele de colt, bratele foarfeca de la ferestrele oscilobatante au functia de a tine fereastra deschisa.
9. Pe pozitia basculanta a ferestrei, bratul foarfeca poate avea doua deschideri optionale astfel incat distanta cercevelei fata de tocul ferestrei poate fi modificat usor chiar la montajul final.
10. Piesa anticurent inclusa in echiparea standard a placii foarfeca, la ferestrele oscilobatante,oferind clientilor finali un confort sporit, impiedicandu-se astfel trantirea ferestrei.
11. Blocatorul de OB este realizat din otel astfel incat se asigura un nivel de securitate ridicat, feroneria ROTO NT corespunde celor trei clase de siguranta.
12. Piesa pentru microventilatie (optionala) se poate instala si ulterior. Are rol de aerisire partiala pentru incaperile unde exista umezeala.
13. Piesa pentru contra-actionare gresita (optionala) se poate instala ulterior si are rolul de a tine cerceveaua pe pozitie inchisa intotdeauna la acelasi nivel astfel incat elementul de inchidere nu-si va schimba pozitia.
14. Elementele de inchidere in trei variante tip: E (rola cilindrica cu reglaj transversal); tip P (rola cilindrica cu forma tip ciuperca cu reglaj transversal); tip P (rola cilindrica cu forma tip ciuperca avand reglaje pe doua directii: una longitudinala si una transversala).
15. ROTO NT se adapteaza pentru ferestre tip: trapez, arcade, triunghi oscilobatant, usi, usi culisante, usi armonice.
 

Roto Roto Roto Roto