Skip to Content

Usi si ferestre

Usa Romcco Fereastra Romcco

NouSTV - Vitraj static uscat

Principiul vitrajului static uscat

Tehnica de lipire STV® (vitraj static uscat) consta in lipirea geamului si a profilului de cercevea cu o banda adeziva conceputa special pentru productia ferestrelor, pastrand montarea uzuala a calupurilor. Prin lipirea sticlei de profilul de cercevea, rigiditatea foii de geam este transmisa cercevelei si intregul sistem este mai stabil. Se pot realiza astfel elemente standard in intregime fara otel. Alternativ, asociind STV® si otel se pot realiza elemente mai stabile. In plus, in cazul constructiilor speciale se poate imbunatati considerabil rigiditatea arcelor rotunde si a ferestrelor in unghi.

Avantajele STV:

  • statica crescuta pentru elemente de ferestre mai mari
  • aspect mai placut datorita disparitiei garniturii de geam
  • functionalitate sporita
  • termoizolatie imbunatatita

STV


Design

Doriti ca noile dumneavoastra ferestre sa va ofere pe langa functionalitate si un plus de design atat de necesar in definirea fatadei? Alegeti in acest scop sistemul verificat GEALAN S 3000, in formatul clasic, cu decalaj. Acesta captiveaza printr-un aspect gradat armonios al tocului si cercevelei. Ferestrele dumneavoastra conving prin eleganta clasica, fara varsta si dobandesc un aspect inconfundabil.

Profil fereastra Gealan 3008/3093

Tehnica

Sistemul universal de etansare S 3000 dobandeste caracteristici tehnice uimitoare prin dispunerea speciala a camerelor si prin reteaua bogata de nervuri. Izolarea termica, precum si stabilitatea profilului si colturilor rezistente sunt convingatoare. Canalul interior neted al tocului nu are canturi unde se poate acumula murdaria, ceea ce faciliteaza curatarea ferestrei in aceasta zona.


Design

Sistemul S 3000 cu 5 camere are tot ceea ce este necesar pentru ferestrele dumneavoastra. Datorita dispunerii speciale a camerelor are proprietati tehnice deosebite: izolare termica, stabilitate a profilului si colturi rezistente. Pe langa albul clasic, puteti alege pentru interior aspectul natural si nobil al lemnului. Astfel conferiti un plus de personalitate locuintei dumneavoastra, insa pastrati in acelasi timp aspectul unitar al fatadei, alegand pentru exterior albul.

Profil fereastra Gealan 3001/3099

 


Design

Cei care pretuiesc o atmosfera deosebita, intotdeauna la moda, aleg ferestrele din sistemul GEALAN S 8000 IQ cu design clasic. Astfel isi pot impune propriul stil si preferinta pentru eleganta fara varsta. Ferestrele din acest sistem conving prin optica clara, eleganta si contururile fine. Designul placut, cu latimea aparenta redusa este potrivit oricarei constructii.

Profil fereastra Gealan 8003/8094

Tehnica

Sistemul de profile cu 6 camere interioare, cu o adancime de constructie de 74 mm include tot ceea ce este necesar pentru ferestrele dumneavoastra: prin proprietatile deosebite de izolare termica veti reduce nu numai costurile pentru incalzire, ci veti contribui activ si la diminuarea CO2. Canalul interior neted al tocului nu are canturi unde se poate acumula murdaria, ceea ce faciliteaza astfel curatarea ferestrei.


Design

Pentru un ambient elegant al locuintei, cu un design clasic, faceti alegerea potrivita cu cea mai noua generatie de profile S 8000 IQ. La dezvoltarea lor, pe langa departamentul tehnic, au luat parte si designerii GEALAN. Arhitectura astfel rezultata a profilului este remarcabila. Rotunjirile bine definite ale tocurilor si baghetelor de geam sunt in armonie cu linia clara si eleganta a cercevelelor. Ferestrele din sistemul S 8000 IQ au o eleganta fara varsta si se adapteaza atmosferei oricaror cladiri.

Profil fereastra Gealan 5001/8094

Tehnica

Sistemul de profile cu 6 camere interioarer dispune de proprietati deosebite de izolare termica datorita adancimii de constructie exceptionale, de 83 mm. Reduceti astfel costurile cu incalzirea si contribuiti considerabil la reducerea emisiilor de CO2. Mai mult, adancimea mare de constructie asigura rezistenta sporita a colturilor si astfel mai multa stabilitate pentru fereastra. Canalul interior neted al tocului nu are canturi unde se poate acumula murdaria, ceea ce faciliteaza astfel curatarea ferestrei. In plus, murdaria se indeparteaza extrem de usor de pe exteriorul rotunjit al tocului.