Skip to Content

Accesorii

GECCO

Sistem Gealan GECCOReglarea schimbului intre aerul exterior si cel interiorSistem Gealan GECCO constituie premisa pentru un microclimat placut in incapere si confort crescut in locuinta. In acest scop este disponibil la cerere pentru ferestrele GEALAN dispozitivul automat de ventilatie GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL). Mica clapeta cu IQ previne cu succes curentii de aer si formarea mucegaiului. In pozitia normala clapeta sta deshisa - aerul poate circula nepertburbat. La vant puternic, clapeta inchide automat canalul de ventilatie si impiedica aparitia curentilor de aer deranjanti. Ferestrele permit astfel mentinerea unui echilibru al umiditatii si temperaturii in incapere.

 

 

Glafuri interioare si exterioare

Glafurile au atat rol de protectie a zidului, cat si functie estetica, definitivand practic fereastra si chiar imbunatatind aspectul fatadei, in cazul glafurilor de exterior. Glafurile sunt disponibile in diferite nuante, de la imitatii de marmura pana la nuante de lemn. Datorita suprafetei laminate exterioare, glafurile sunt rezistente la umezeala, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

 

 

 

Plase de insecte

Pentru a va proteja de insectele suparatoare, puteti opta pentru plase de protectie contra insectelor. Acestea pot fi integrate si in rulouri sau pot fi introduse ulterior. Se pot monta plase de insecte si independent de montarea rulourilor exterioare in variantele rama fixa sau mobila.